Hvad kan vi tilbyde jeres virksomhed?

Rengøring erhverv

MW Rengøring tilbyder professionel rengøring til store, mellemstore og små virksomheder. Vi sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet, da vi altid gøre os ekstra umage. Alle vores medarbejder er blandt de dygtigste i branchen og udvalgt efter personlighed, faglig kompetence og tidligere erfaringer. Herudover har vi kvalitets kontrol 1 gang om måneden eller efter kundens behov. 

 

Vinduespudsning

MW Rengøring tilbyder alle former for vinduespudsning. Et rent miljø virker indbydende for dine medarbejdere, kunder og gæster. For at skabe den løsning der lever op til Jeres forventninger og tager højde for jeres specifikke ønsker og behov, fokuserer vi på at sikre en løbende udvikling gennem tæt dialog. Ved hjælp af velfungerende procedurer og systematisering af opgaver samt effektiv rapportering, sikrer vi at løsningen altid afspejler Jeres behov.

 

Viceværtservice

MW Rengøring tilbyder trappevask, græsslåning og gadefejning. Herved også alm. trimning af grønne områder og øvrige anlægsområder. MW Rengøring mener, at tid og kvalitet hænger sammen. Et godt og sundt arbejdsmiljø er forbundet med tid til at udføre sine opgaver professionelt. Medarbejderne trives og leverer en god service. Engagerede medarbejdere performer bedre, bliver længere og gør kunderne mere tilfredse.

Måtteservice

MW Rengøring tilbyder også måtteservice. Her kan vi være behjælpelige med:
- Bomuldsmåtter

- Logomåtter
- Nylonmåtter
- Måtter efter mål
- Entremåtter
- Gummimåtter
- Skridsikre måtter
- Smudsmåtter

Håndværkerservice

MW Rengøring tilbyder håndværkerrengøring. Vi ved, hvordan et bygge eller renoveringsprojekt kan svine og støve. Derfor kræver det også en grundig rengøring. Vi står klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan få dit projekt til at stå rent og skarpt igen. Tag kontakt til os i dag på mwrengoring@outlook.dk eller ring tlf. +45 22 32 86 77, så vi sammen, finder en løsning, der passer til dit behov. 

VI BRUGER KUN PRODUKTER SOM ER SVANEMÆRKET

Professionel og fleksibel

Vi ved, hvor vigtigt et rent og pænt miljø er. Derfor kan vi, med vores erfaring, tilbyde professionel rengøring tilpasset Jeres behov til fleksible tider. Hos MW Rengøring har vi fokus på de gode og sunde værdier, og ønsker altid at opretholde god kontakt til kunden, så vi sikre Jer den bedste behandling samt det bedste resultat.

Vi har efterhånden ageret i branchen i mange år, og vi kan hurtigt fortælle dig, at tid og kvalitet hænger sammen. En af vores grundsten er kvaliteten. Vi gør vores ypperste for at levere den bedste kvalitet til Jer, så i dagligt kan komme til en arbejdsplads, der både dufter og ser ren ud. Så hvis i ønsker et godt samarbejde, hvor trivsel, kvalitet og professionalisme vægtes højt, er i mere end velkommen til at tage kontakt i dag til en uforpligtende snak.